Ajoneuvovarustelun ja ilmastoinnin asiantuntija!

02 435 43 01

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

PR-Varustelu Oy

Vuorelankatu 7
20320 TURKU
Puh. 02 435 43 01
pr@pr-varustelu.fi
www.webastoturku.fi


Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

kauko-ohjaimet

Kauko-ohjaimet lämmittimiin Turun PR-Varustelusta

Webasto-lisälämmittimiin saa myös kauko- tai GSM-ohjauksen, jolloin autosi lämpiää kuin itsestään. Voit painaa vaikka aamupalapöydässä lämmittimen päälle kauko-ohjaimen nappulasta. Ja lähtiessäsi istut jo valmiiksi mukavan lämpöiseen autoon.

Voit valita Webaston asenuksen yhteydessä miten haluat lämmitintäsi käyttää. Kiinteä ajastin oin edullisin vaihtoehto, ajastimen sijoituspaikka on vapaasti valittavissa, mutta kojetaulu on yleinen paikka, josta sitä on helppo käyttää. Lisää mukavuutta saat valitsemalla jonkin seuraavista kaukosäätimistä:

Telestart T91-kauko-ohjain

Pienikokoisella kauko-ohjaimella käynnistät Webaston jopa 1 km päästä. Webaston käynnistys onnistuu yhdellä napin painalluksella ja merkkivalo ilmoittaa, että laite on toiminnassa. Kevyt ohjain kulkee mukana avainnipussa, mutta on tehty kestämään käyttöä.

Telestart T100 HTM-kauko-ohjain

On muuten samanlainen kuin Telestart T91, mutta T100-mallissa on myös ajastusmahdollisuus. Lisäksi kauko-ohjaimessa on näyttö, joka kertoo ajoneuvon sisälämpötilan ja jäljellä olevan lämmitysajan.

Webasto-lämmittimen GSM-ohjaus

Webasto-asennuksen yhteydessä autoon voidaan asentaa myös kätevä GSM-vastaanotin. Sen asentamisen jälkeen Webaston päälle- ja poiskytkentä on mahdollista lähes mistä tahansa. GSM-ohjain vaatii SIM-kortin, eli liittymän autoon. Suosittelemme hankkimaan perusmaksultaan edullisen liittymän sekä normaalikokoisen SIM-kortin. Tarvittaessa saatte meiltä Prepaid-liittymän asennuksen yhteydessä.

Kysy lisää kauko-ohjaimista tai hurauta liikkeeseemme Turun ja Raision rajalle!