Ajoneuvovarustelun ja ilmastoinnin asiantuntija!

040 566 01 82

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

PR-Varustelu Oy

Vuorelankatu 7
20320 TURKU
Puh. 02 435 43 01
040 566 01 82
pr@pr-varustelu.fi
www.webastoturku.fi

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

T99 kaukosäädin

Webaston Kauko-ohjaimet PR-Varustelusta

Webasto-lisälämmittimiin saa myös kauko- tai GSM-ohjauksen, jolloin autosi lämpiää kuin itsestään. Voit painaa vaikka aamupalapöydässä lämmittimen päälle kauko-ohjaimen nappulasta. Ja lähtiessäsi istut jo valmiiksi mukavan lämpöiseen autoon.

Voit valita Webaston asenuksen yhteydessä miten haluat lämmitintäsi käyttää. Kiinteä ajastin oin edullisin vaihtoehto, ajastimen sijoituspaikka on vapaasti valittavissa, mutta kojetaulu on yleinen paikka, josta sitä on helppo käyttää. Lisää mukavuutta saat valitsemalla jonkin seuraavista kaukosäätimistä:

Telestart T99-kauko-ohjain

Pienikokoisella kauko-ohjaimella käynnistät Webaston jopa 1 km päästä. Webaston käynnistys onnistuu yhdellä napin painalluksella ja merkkivalo ilmoittaa, että laite on toiminnassa. Kevyt ohjain kulkee mukana avainnipussa, mutta on tehty kestämään käyttöä.
Telestart T99 korvaa T91 kaukosäätimen. Telestart T91vastaanotin ei tue T99 kaukosäädintä, eli pelkkää kaukosäädintä ei voi päivittää uudempaan malliin. 

Lataa täältä käyttöohje T91 kauko-ohjaimelle.
Lataa täältä käyttöohje T99 kauko-ohjaimelle.

Huom! Ohje on jälkiasenteiselle T91 kauko-ohjaimelle. Merkkikohtaisten kaukosäätimien toiminta voi poiketa edellämainitusta, niiden ohjeet löytyvät auton käyttöohjekirjasta.

Telestart T100 HTM-kauko-ohjain

On muuten samanlainen kuin Telestart T91, mutta T100-mallissa on myös ajastusmahdollisuus. Lisäksi kauko-ohjaimessa on näyttö, joka kertoo ajoneuvon sisälämpötilan ja jäljellä olevan lämmitysajan.

Lataa täältä käyttöohje T100 kauko-ohjaimelle.
Huom! Ohje on jälkiasenteiselle T100 kauko-ohjaimelle. Merkkikohtaisten kaukosäätimien toiminta voi poiketa edellämainitusta, niiden ohjeet löytyvät auton käyttöohjekirjasta.

Thermoconnect gsm ohjaus

Webasto-asennuksen yhteydessä autoon voidaan asentaa myös kätevä GSM-vastaanotin. Sen asentamisen jälkeen Webaston päälle- ja poiskytkentä on mahdollista lähes mistä tahansa.
ThermoConnect GSM ohjaion voidaan asentaa myös useimpiin tehdas asenteisiin Webasto-lämmittimiin.

Lataa täältä käyttöohje ThermoConnect mobiili ohjaimelle.


Thermocall GSM-OHJAUS

ThermoConnect on korvannut myynnistä poistuneen ThermoCall GSM ohjaimen. Vanhat ThermoCall GSM-ohjaimet vaativat SIM-kortin, eli liittymän autoon. Suosittelemme hankkimaan perusmaksultaan edullisen liittymän sekä normaalikokoisen SIM-kortin.

Lataa täältä Anroid puhelimeesi ThermoCall 3/4 aplikaatio
Ohjeet ThermoCall 4 käyttöön ja kortin vaihtoon

Kysy lisää kauko-ohjaimista tai hurauta liikkeeseemme Kuninkojalle Turun ja Raision rajalle!