AJONEUVOVARUSTELUN JA ILMASTOINNIN ASIANTUNTIJA!

040 566 01 82

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

PR-Varustelu Oy

Vuorelankatu 7
20320 TURKU
Puh. 02 435 43 01
040 566 01 82
pr@pr-varustelu.fi
www.webastoturku.fi

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

Ajankohtaista

 • 28.06.2016
  Uusi Dräger alcotest 3820 vain 299€

  Nyt uudet Dräger Alcotest 3820 alkometrit suoraan hyllystä, vain 299€

  Dräger on ollut uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden globaali markkinajohtaja ja toimittaja ammattilaisille jo yli 60 vuoden ajan. Alcotest 3820 -alkometrin mittaustekniikka on sama kuin tarkkuusalkometreissä.
  Jatkuva tekninen kehitystyö yli kuuden vuosikymmenen ajan on tehnyt Alcotest 3820 -alkometristä verrattoman nopean ja luotettavan. Yksityisenä käyttäjänä tai ammattikuljettajana voit välttää helposti epämiellyttävän yllätyksen, kun tarkastat uloshengitysilmasi alkoholipitoisuuden.
  Kautta maailman tehdään joka vuosi yli 30 miljoonaa uloshengitysilman alkoholipitoisuuden mittausta Dräger-laitteilla. Laadukkaat laitteemme ovat taattua saksalaista laatua (Made in Germany).

  Lue lisää

ETSITKÖ AUTON ILMASTOINTIHUOLTOA NAANTALISSA?

Me palvelemme myös Naantalin autonomistajia auton ilmastointihuollossa. Ilmastoinneissa on erityisen tärkeää niiden säännöllinen huolto, sillä Suomen vaihtelevatsääolosuhteet kuluttavat sekä autoa että ilmastointia. Huolto myös tekee autoilusta miellyttävämpää ja pidentää auton käyttöikää.


Me asennamme ja huollamme ilmastoinnin lisäksi Webastot ja autolämmittimet autoosi, sekä olemme ajoneuvovarustelun erikoisliike.


Olemme myös virallinen Webasto-jälleenmyyjä. Webaston asennus autoon kannattaa, sillä kylmissä olosuhteisssa on auto kovilla. Esilämmityksen ansiosta auto kestää käytössä paremmin sekä lähteekäyntiin nopeammin, joten sekä auto, polttoaine että aika säästyy.


MILLOIN ILMASTOINTIHUOLTO KANNATTAA TEHDÄ JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ

Autoilmastoinnin perushuolto suositellaan tehtäväksi joka toinen vuosi, vanhemmille autoille suosittelemme sitä kerran vuodessa. Apua kannattaa toki pyytää myös hetivikojen ilmentyessä.Ilmastointihuollon hinta määräytyy tehtyjen töiden perusteella. Ilmastoinnin perushuolto eli ns. kylmäainehuolto sisältää seuraavat toimenpiteet:


 • Järjestelmän testaus
 • Järjestelmän tyhjennys
 • Ilmastointijärjestelmän tyhjiöinti
 • Voiteluaineen ja UV-väriaineen lisäys
 • Kylmäaineen täyttö
 • Järjestelmän testaus ja raportointi


Lue lisää ilmastointihuollosta ja sen tärkeydestä sivuillamme.


OTA YHTEYTTÄ

Yli kymmenen vuoden kokemuksen ansiosta varastostamme löytyvät kaikki yleisimmät ilmastointijärjestelmien varaosat. Ota siis yhteyttä, jos kaipaat auton ilmastointihuoltoa Naantalissa! Tule paikan päälle tai ota yhteyttä.

MUUT TUOTTEET JA PALVELUT

Webastojen myynti, huolto & asennus

Autonilmastointihuollot
Vetokoukkujen myynti & asennus

Peruutustutkien myynti ja asennus

Dräger-alkotesterien myynti ja kalibrointi

Kauko-ohjaimet